Despre noi

BIROTECH Pres – Case de marcat fiscale și imprimante

Încă din 1993, BIROTECH Pres este prezent pe piață, printre furnizorii de consumabile de birotică, in special cartușe pentru imprimante, multifuncționale și copiatoare. Dar BIROTECH Pres oferă și o gamă vastă de produse de papetărie și case de marcat fiscale.

Din anul 2000, BIROTECH Pres este cel mai mare furnizor de case de marcat și cântare electronice din județul Mureș. Iar din anul 2001, firma BIROTECH Pres este, putem spune, cel mai mare furnizor de case de marcat electronice și stații de emisie și recepție din județul Mureș.

Ne facem simțită prezența și pe piața de IT. Oferim atât soluții inteligente de software pentru unități comerciale și restaurante, cât și produse hardware pentru aceste implementări. Colaborăm atât cu clienții finali cât și cu revânzătorii de nivel național, fiind totodată și importatori pentru o gama largă de consumabile de birotică.

0
Produse în stoc
0 %
Disponibilitate la cerere
0
Ani de experiență în domeniu

CE NE CARACTERIZEAZĂ?

Viziunea BIROTECH Pres

Ne dorim să dezvoltăm relații de succes între noi, partenerii și clienții noștri. Viziunea noastră presupune interactivitatea producător – revânzător – client final.

Misiunea BIROTECH Pres

Misiunea noastră este să răspundem prompt și eficient oricărei nevoi și cerințe în domeniul consumabilelor și operațiunilor fiscale, pentru fiecare dintre clienții noștri.

Conceptul de Management

Servirea partenerilor și clienților noștri este principiul de bază după care ne ghidăm. Ne bazăm pe dorința de îndeplinire eficientă a oricărei cerințe de pe piața pe care activăm.

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?

BIROTECH Pres are un sediu central în Târgu-Mureș, pe strada Liviu Rebreanu nr. 2/A, precum și două puncte de lucru, unul în Târgu-Mureș pe strada Gh. Doja nr. 34 și unul în municipiul Reghin, pe strada Mihai Viteazul nr. 60