Viziunea noastră

Viziunea noastră este să ajungem un furnizor de încredere de soluții la care apelezi ca să-ți optimizezi afacerea.

DIN 1993

Istoric

În 1993 am început să vindem primele case de marcat, imprimante și consumabile. În 2000 eram lider regional în domeniul produselor de fiscalizare și ne îmbogățeam portofoliul de produse și servicii. Însă transformarea cu adevărat semnificativă a venit atunci când am înțeles că nu livrăm produse și servicii, ci rezolvăm probleme de business.

Azi Birotech Pres este lider regional în furnizarea de soluții pentru fiscalizare, gestiune, fluidizare a proceselor comerciale și digitalizare accelerată a managementului la fiecare nivel al afacerii. Pornind de la nevoi, livrăm soluții personalizate, care combină hardware-ul, software-ul, knowhow-ul și personalizările pentru ca afacerea ta să crească.

Facem asta de peste 30 de ani, iar în esența fiecărei soluții pe care o livrăm, punem respectul. Astfel, construim relații durabile.

business team working together in the office, teamwork background banner

INCOTRO?

Misiunea Birotech Pres

Misiunea noastră este să construim relații durabile, în care oferim soluții la probleme de business, mereu în concordanță cu schimbările din mediul de afaceri.

Prezența pe piața

Case de marcat, soluții de fiscalizare pentru taxi-uri, sisteme POS, cântare electronice, cititoare de coduri de bare, terminale mobile, imprimante, marcatoare și sisteme de etichetare, etichete electronice, mașini de numărat și verificat bancnote. Soluții software și cele mai înalte standarde de client service, pe care le oferim de peste 30 de ani.

Însă nu livrăm doar produse și servicii. Personalizăm și soluții pornind de la nevoile tale. Răspundem cu pachete care includ produse hardware, software, dar și consultanță ca să faci cele mai potrivite alegeri. Rămânem alături, ca să-ți livrăm consumabilele și serviciile de mentenanță care să-ți țină afacerea în mișcare.

Clienți care ne-au devenit parteneri